User Issues

View previous topic View next topic Go down

User Issues

Post by Aisling on Sun Aug 28, 2011 9:53 pm

Having trouble logging in, viewing, chatting, or whatever-the-hay? Let us know here, please.
avatar
Aisling
Admin
Admin

Posts : 334
Join date : 2011-08-28
Location : Illinois

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Faelights on Sat Sep 10, 2011 8:13 am

Dunno if anyone else is experiencing this, but I'm finding that if I visit but don't manage to read all the new posts that are highlighted, the next time I come back, they're not highlighted anymore... so I don't know which threads to click on. =/
avatar
Faelights
Active Member

Posts : 23
Join date : 2011-08-29

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Aisling on Sat Sep 10, 2011 12:20 pm

Hmn... not an issue I've experienced, but to be fair, I spend vastly more time on here than most members, and I read most posts within minutes of them being written.

If you click "view posts since last visit", which is below the header on the left, it should bring up a full list of every thread that has updated since your last login.
avatar
Aisling
Admin
Admin

Posts : 334
Join date : 2011-08-28
Location : Illinois

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Faelights on Sun Sep 11, 2011 4:57 am

It doesn't though. It's just blank, saying that there were no new posts, even though I haven't read the posts yet. It seems to want to count them as being read just because I saw them highlighted the previous visit.
avatar
Faelights
Active Member

Posts : 23
Join date : 2011-08-29

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by mel on Sun Sep 11, 2011 1:44 pm

That is kind of how these message boards work. There's not really a way around it on this software.
avatar
mel
Conversationalist

Posts : 70
Join date : 2011-08-30

http://meltheadorable.tumblr.com

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Aisling on Sun Sep 11, 2011 7:02 pm

I'm sorry for the trouble, Fae. :-/
I hope the better factors of our board make up for it. *weak shrug*
avatar
Aisling
Admin
Admin

Posts : 334
Join date : 2011-08-28
Location : Illinois

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Faelights on Sun Sep 11, 2011 8:41 pm

Is okie den, if it can't be fixed XD

I didn't realize it was something that normally happened because it doesn't occur very often on AVEN, and I haven't been on another forum in aaaages. =P
avatar
Faelights
Active Member

Posts : 23
Join date : 2011-08-29

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by mbiggs934 on Fri Aug 11, 2017 8:30 pm

I realize this is probably a stupid question, but how do you get emojis to show up on here? Like the previous questioner, I'm used to AVEN and I'm having trouble figuring this out.

mbiggs934
Lurker

Posts : 2
Join date : 2017-06-25

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Aisling on Fri Aug 11, 2017 8:35 pm

Very Happy In the Post Reply / Quick Reply menu, there is a drop-down menu with an emoji as its icon. Click that and select from the options given.
avatar
Aisling
Admin
Admin

Posts : 334
Join date : 2011-08-28
Location : Illinois

Back to top Go down

Re: User Issues

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum